ARTemida

Udruga ARTemida osnovana je 21. siječnja 2015. godine, a njeno je djelovanje usmjereno na područje obrazovanja, kulture i umjetnosti. ARTemidu su osnovale knjižničarka, novinarka i slikarica sa željom da na jednom mjestu spoje svoja znanja, iskustva i ideje i kroz projekte ih pretoče u koristan rad. Tako su osmišljene i kreativne radionice za djecu Luda sova, kao prvi projekt kojim se Udruga predstavlja javnosti.

ARTemida je neprofitna udruga usmjerena na kreativne oblike rada s djecom i mladima te razvijanje autorskih umjetničkih koncepata. Ideja je koristiti znanje i talente svakog pojedinog člana tima, kako bismo zajednički oblikovali što zanimljivije radionice za djecu i mlade te im tako približili knjigu i čitanje, potaknuli ih na kreativno izražavanje, komunikaciju i promišljanje. Uz razvijanje kreativnih radionica, želimo osnažiti i sve ostale vidove umjetničkih i drugih stvaralačkih aktivnosti naših članova – bilo kao pojedinačan autorski rad ili kao zajednički projekt članova Udruge.

TIM

ARTEMIDA

Sanja Milovac

Novinarka i knjižničarka